040 - 298 54 88
info@alab-fotostudio.nl

Faciliteiten

ALAB-fotostudio beschikt over een studiovloer met vrije werkruimte van ruim 80 m2. De studio is ingedeeld met aan een zijde een infinitywand van 4 x 7 x 4 m. En aan de andere zijde diverse achterwanden, in onder meer zwart, grijs en chromakey.

De hele studio heeft een uitgebreide klimaatbeheersing. In de winter zijn alle ruimtes aangenaam warm, in de zomer lekker koel door de centrale airco.

De studio is bovendien voorzien van een lichtstraat in het dak, die elektrisch geopend en gesloten kan worden. Hierdoor is de studio – afhankelijk van de natuurlijke lichtcondities overdag – in te zetten als daglichtstudio.

Studio

De studio is bijzonder geschikt voor portret-, fashion-, product- en (andere) commerciële fotografie. Het uitgebreide gamma aan lichtvormers en strobes maakt de studio veelzijdig en flexibel. Hier realiseer je eenvoudig al je creatieve ideeën. Ontdek op deze site de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Visagie

Op de eerste verdieping is een aparte visagieruimte ingericht. Voor het gebruik hiervan betaal je niets extra. Op verzoek leveren wij (op basis van beschikbaarheid) zelfs een visagiste.

Vakprint

Relatief weinig studio’s hebben de beschikking over een eigen printservice. ALAB-fotostudio biedt deze unieke service wel. Onze Canon IPF8400 levert de hoogste kwaliteit fine art printing. Het resultaat? Klanten die 100% tevreden zijn.

Meeting ruimte

Voor een succesvolle productie is het belangrijk het project vooraf op alle spelers af te stemmen. De studio beschikt over de ruimte en multimedia-apparatuur om een bespreking te houden met de artdirector of opdrachtgever. Ook handig: modellen zien het resultaat van een fotoshoot direct op groot scherm terug.

Kantine

Onze kantine annex werkruimte vind je op de vide. Ze staat in directe verbinding met de studio. Modellen of andere teamleden kunnen van hieruit de shoot gemakkelijk volgen. De catering verzorgen wij graag voor je, maar kun je ook eenvoudig zelf regelen. De keuken beschikt over een koffieautomaat, koelkast en magnetron. Koffie en thee zijn bij de huurprijs inbegrepen.

ALAB-fotostudio

Oude Stationsstraat 23 C
5591JH Heeze
040 – 298 54 88
info@alab-fotostudio.nl

Routebeschrijving

Social media